Soru Sor  Telefon Et

Silivri Özel Cenaze

Silivri Özel Cenaze

Silivri Özel Cenaze

Silivri özel cenaze hizmetleri İstanbul’un Silivri ilçesinde ölüm durumu gerçekleşmesinde verilen hizmetleri kapsamaktadır. Alfa VİP Cenaze olarak Silivri ve İstanbul’a ait tüm ilçelerde sizlere bu hizmetleri sunmaktayız.

Silivri ilçesi sınırları içerisinde yer alan semtlerde, gerçekleşen doğal ölümler için ölüm belgesi ve ölü muayenesi Silivri İlçe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Cenaze Nakil Hizmetleri

Cenaze Hizmeti Ücretleri

Cenaze hizmetinin ücreti verilen hizmete ve mesafeye bağlılık gösterebiliyor. Her ilçenin diğer ilçelere göre ücret aralığı daha farklı olabilir. Cenaze nakil işlemleri için mesafe ne kadar artarsa ücret de doğru orantılı bir şekilde artış gösterir.

Son teknolojiye sahip ve tam donanımlı özel soğutuculu araçlar ile dini kurallara uygun bir şekilde 7 gün 24 saat boyunca hizmet vermekteyiz.

Silivri özel Cenaze hizmetleri hakkında bilgi almak ve yararlanmak için 0212 268 0 444 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Cenaze No

Normal devlete bağlı cenaze numarası 188 olup bize ait numara yukarıda da belirttiğimiz gibi 0212 268 0 444’tür. Bizleri herhangi bir ölüm gerçekleşmesi durumunda günün her saatinde 7/24 arayabilir bilgi alabilir veya hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Devlete ait cenaze arabaları yetersiz kalabilmektedir. Bu yüzden özel cenaze arabası arasından bizi tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Hem en uygun hem de en güvenilir hizmeti sizlere vermekteyiz. Üstelik araçlarımız üst düzey donanıma ve soğutma sistemine sahiptir.

Alfa VİP Cenaze olarak en zor günlerinizde yalnızca bir telefon uzağınızdayız.

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler: Beyciler, Büyük Çavuşlu, Büyük Sinekli, Çayırdere, Danamandıra, Küçük Sinekli, Sayalar, Balaban, Sancaktepe, Fevzipaşa, İsmetpaşa, Bekirli, Büyük Kılıçlı, Çeltik, Fener, Kurfallı, Küçük Kılıçlı, Seymen, Yolçatı, Gümüşyaka, Hürriyet, Kavaklı, Akören, Gazitepe, Kadıköy, Ortaköy, Selimpaşa, Alibey, Alipaşa, Cumhuriyet, Fatih, Mimar Sinan, Piri Mehmet Paşa, Semizkumlar, Yeni